Novinky
21.11.2019
Katalog HoReCa
Představujeme Vám katalog HORECA 2019 - 2020
Celý sortiment naleznete v katalogu, pokud zboží nenaleznete na eshopu objednávejte emailem: info@gastr...
číst celé
- Úvod
- PORADENSTVÍ
GASTRO PORADENSTVÍ - JSME TU PRO VÁS
ODBORNÝ PORADCE V GASTRONOMII
Jiří Středa
člen Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a WACS
školící kuchař, poradenství, HACCP
POSKYTOVANÉ SLUŽBY
- Profesionální školení Vašich kuchařů
- Vzdálená pomoc na Vaších významných gastronomických akcích
- Audit hospodaření Vaší kuchyně
- Sestavení nového á la carte menu dle Vašeho konceptu
- Externí šéfkuchař Vaší kuchyně
- Kuchařská pohotovost
- Rauty, svatební hostiny, firemní catering
- Realizace nových gastronomických projektů
- Kurzy vaření
ŠKOLENÍ
Valrhona-francouzská čokoláda (Christoph Lindpointner)
Výroba čokoládových pralinek (Radek Kašpárek)
Sezonní menu (Roman Paulus - michelinská hvězda *)
Provokativní degustační menu (Manfréd Klein - michelinská hvězda **)
Francouzská kuchyně (Jan Punčochář)
Carving - vyřezávání melounů (Luďek Procházka)
STÁŽE A KURZY
Francouzská restaurace Obecní dům - pod vedením šefkuchaře Jiřího Krále
Aromi Praha - pod vedením šefkuchaře Radima Görlicha
Café Imperiál - pod vedením šefkuchaře Michala Pšeničky
Four Seasons - pod vedením šefkuchaře Radomíra Benetky
KONTAKTUJTE NÁS A ZEPTEJTE SE
telefon: +420 731 18 46 18